Hytta på Signebøenfjellet

Den gamle er revet og ny hytte har blitt oppført i tiden 2016-2020.

Hytta ligger vakkert til ved Nordre Hogsjø som er omringet av gode abbor- og ørretvann. Hytta er rimelig til leie for foreningens medlemmer hele året.

Hytta er helt ny og er reist på dugnad av medlemmer i foreningen. Nytt hytteutvalg ble valgt på årsmøtet i 2020.

Hytteleien er rimelig, gass, ved og bensin er inkludert. Det er 3 gassbeholdere med 5 kg propan. En er påkoblet og de 2 andre er i utebua. Den som må bytte gassbeholder må levere den sammen med nøkkel.    

Døgnpris:  Kr 400

En uke:     Kr 2000

Mona og Rolf Ganerød har tatt over som ansvarlige for utleie og kan konkontaktes på mobil 97197302 Mona og 95035536 Rolf eller roaga@online.no

Så litt om hytta i all enkelthet: Hytta har et stort rom, soveplass på hemsen og en kjøkkenkrok. Alt er fullt møblert og på kjøkkenet er alt du trenger til å koke og lage mat, bespisning osv. Vi har gassdrevet kjøleskap, fryser, komfyr og stekeovn. Vann må medbringes.

Solpanelet sørger for strøm og lys.

Hytta ble reist i 2016 og vi driver fortsatt dugnad for å få den helt ferdig.

Du må ha med liggeunderlag og sovepose eller annet sengetøy. Ute i annekset er det sengeplass til 5.

En båt ligger nede ved flytebrygga og årer i utebua.

Ny utedo med høy standard.

Hytta ligger i fint turterreng for de som liker å gå turer. Du må handle med deg det du skal ha av mat og drikke da det ikke lenger er nærbutikk i Enningdalen eller Vassbotn.

Ellers er det fint å sitte og høre fuglene kvitre mens du ser ørreten vake nede i sivkanten. Eller du kan prøve fiskelykken. De medlemmer som er glade i frisk luft og fin natur burde utnytte denne muligheten de har her ved Nordre Hogsjø.