AJFF HALDEN

Stiftet 1938 - Tilsluttet NJFF

  • PDF

Den gamle er revet og ny hytte har blitt oppført i tiden 2016-2019.

Hytta ligger vakkert til ved Nordre Hogsjø som er omringet av gode abbor- og ørretvann. Hytta er rimelig til leie for foreningens medlemmer hele året.

Hytta ved Nordre Hogsjø er nå klar til bruk. Hytta er helt ny og er reist på dugnad av medlemmer i foreningen. Nytt hytteutvalg ble valgt på årsmøtet nå i 2020. Prisene som er fastsatt for leie av hytta, er som følger:

Ett døgn, fra mandag til fredag: Kr 250

4 overnattinger fra mandag til fradag: Kr 500

Weekend, fredag til søndag: Kr 500

En uke, fra fredag til torsdag eller fra mandag til søndag: Kr 1000

Mona og Rolf Ganerød har tatt over som ansvarlige for utleie og kan konkontaktes på mobil 97197302 Mona og 95035536 Rolf eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

Hilsen styret i AJFF Halden

20170203 110126

Den nye hytta - 2018

 

Veibeskrivelse Google maps 

Så litt om hytta i all enkelthet: Hytta har ett stort rom, soveplass på hemsen og en kjøkkenkrok. Alt er fullt møblert og på kjøkken er alt du trenger til å koke og lage mat, samt til å spise av eller med. Solpanelet sørger for strøm og lys. Maten lager du på propanovnen.

Hytta ble reist i 2016 og vi driver fortsatt dugnad for å få den ferdig.

Du må ha med liggeunderlag og sovepose eller annet sengetøy. En båt ligger nede ved flytebrygga, årene står i annekset klar til bruk.

Hytta ligger i fint turterreng for de som liker å gå turer. Du må handle med deg det du skal ha av mat og drikke da det ikke lenger er nærbutikk i Enningdalen eller Vassbotn.

Hytteleien blir billig selv for pensjonister (og da bør det være billig) så det ingen grunn til at medlemmene ikke skulle bruke hytta.

Det er bare herlig å sitte å høre fuglene kvitre mens du ser ørreten vake nede i sivkanten. Eller du kan prøve fiskelykken. De medlemmer som er glade i frisk luft og fin natur burde utnytte denne muligheten de har her ved Nordre Hogsjø.

 

 

 ajffhytta1

Hytta sett fra vannet (gamle hytta)

 

Forskjellige kartutsnitt/flyfoto av hytta/området fra: norgeskart.no

hogs

 

hogs2

 

hogs3

Sist oppdatert fredag 22. mai 2020 15:12

You are here Hytta