AJFF HALDEN

Stiftet 1938 - Tilsluttet NJFF

  • PDF

Den gamle er revet og ny hytte har blitt oppført i 2016-2018.

Hytta ligger vakkert til ved Nordre Hogsjø som er omringet av gode abbor og ørretvann. Hytta er rimelig til leie for foreningens medlemmer hele året.

Hytta ved Hogsjø er nå klar til bruk. Hytta er helt ny og er reist på dugnad av medlemmer i foreningen. Styret i AJFF er inntil videre hytteutvalg. Prisene som er fastsatt for å leie hytta er som følger:

Ett døgn: Kr 250

Weekend: Kr 500

En uke: Kr 750

Mona og Rolf Ganerød har tatt over som ansvarlige for utleie og kan konkontaktes på mobil 97197302 Mona og 95035536 Rolf eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

Første dato for utleie er helga i uke 20.

Hilsen styret

20170203 110126

Den nye hytta - 2018

 

Veibeskrivelse Google maps 

Så litt om hytta i all enkelthet: Hytta har ett stort rom, soveplass på hemsen og en kjøkkenkrok. Alt er fullt møblert og på kjøkken er alt du trenger til å koke og lage mat, samt til å spise av eller med. Solpanelet sørger for strøm og lys. Maten lager du på propanovnen.

Hytta ble reist i 2016 og vi driver fortsatt dugnad for å få den ferdig.

Du må ha med liggeunderlag og sovepose eller annet sengetøy. En båt ligger nede ved flytebrygga, årene står i annekset klar til bruk.

Hytta ligger i fint turterreng for de som liker å gå turer. Du må handle med deg det du skal ha av mat i Halden eller andre steder da det ikke lenger er nærbutikk i Enningdalen eller Vassbotn.

Hytteleien blir billig selv for pensjonister (og da bør det være billig) så det ingen grunn til at medlemmene ikke skulle bruke hytta.

Det er bare herlig å sitte å høre fuglene kvitre mens du ser ørreten vake nede i sivkanten. Eller du kan prøve fiskelykken. De medlemmer som er glade i frisk luft og fin natur burde utnytte denne muligheten det har her ved Hogsjø.

Vi kommer tilbake til når den er klar for utleie.

 

 ajffhytta1

Hytta sett fra vannet (gamle hytta)

 

Forskjellige kartutsnitt/flyfoto av hytta/området fra: norgeskart.no

hogs

 

hogs2

 

hogs3

Sist oppdatert onsdag 04. september 2019 10:22

You are here Hytta